Чи є способи поєднати роботу і стосунки

0
-5
Чи є способи поєднати роботу і стосунки
Є декілька правил, яких варто дотримуватись закоханим, якщо вони хочуть поєднати роботу і романтичні стосунки.

Однією з них є обговорення планів завчасно, пише Cosmо.

Якщо партнери постійно завантажені та не мають можливості в будь-який момент піти на побачення або кудись поїхати, відповідно усі плани потрібно обговорювати заздалегідь.

Не слід також планувати романтичні вечері, адже тоді в них не залишається нічого романтичного. Наприклад, хтось буде швидко їхати до ресторану після робочої зустрічі.

Треба робити неочікувані подарунки одне одному. Головне, щоб закохані проявляли увагу одне до одного. Це також зобов'язує уважно слухати партнера, щоб не пропустити в його словах натяк на те, про що він давно мріє. Ще подарунки дуже зближують людей, якщо робити їх від чистого серця і тільки з добрими намірами. Не кажучи вже про те, що вони демонструють і любов, і турботу про близьку людину.

Варто виробити важливу звичку – вимикати всі гаджети після повернення додому. А для закоханої пари – це обов'язково. Так ніякі робочі справи не відриватимуть від перегляду кіно чи розмову.

Спілкуватися одне з одним - це ще одне надзвичайно важливе правило. Інколи у партнерів не вистачає часу або бажання говорити про щось після багатьох денних зустрічей та переговорів. Проте комунікувати все одно варто. Наприклад, закохані можуть відправляти одне одному романтичні повідомлення, смішні картинки, робити разом фото та записувати дивні відео, пліткувати про справи на роботі або просто розповідати про плани на день.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні