Священник, який п'яним спричинив смертельну ДТП, отримав три роки тюрми

1
-2
Священник, який п'яним спричинив смертельну ДТП, отримав три роки тюрми
Священник отримав три роки тюрми за смертельну ДТП на Львівщині.

ДТП трапилась 22 серпня 2020 року на дорозі Броди-Берестечко.

Настоятель церкви Святої великомучениці Параскеви (УГКЦ) у селі Берлин Бродівського району отримав три роки позбавлення волі за вчинення смертельної ДТП.

29-річний священник Василь Фітьо сів за кермо у сильному алкогольному сп’янінні, перевищив швидкість і втратив контроль над автомобілем. Таким чином машина священика перекинулась, через що загинув один пасажир, а ще двоє отримали важкі травми.



У подальшому експертиза показала, що у крові священика на момент скоєння ДТП було 3,32 проміле алкоголю, що у 16 разів перевищувало норму (0,2 проміле).



Вирок Василю Фітю оголосив Бродівський районний суд 15 грудня.

Під час судового засідання підсудний визнав свою провину у скоєнні смертельної ДТП. Він розповів, що того дня разом з двома односельчанами купався в озері та пив горілку. Потім до чоловіків підійшли дві знайомі дівчини і попросили підвезти їх додому. Василь Фітьо погодився. За словами священника, він на швидкості 120 км/год їхав з села Берлин до села Клекотів і на повороті намагався знизити швидкість, але втратив керування і Hyundai Santa Fe перекинувся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За коробку цукерок більше впаяли, а людське життя...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні