--> На Волині у військового вкрали лохину та пошкодили майно. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у військового вкрали лохину та пошкодили майно. ВІДЕО

2
6
На Волині у військового вкрали лохину та пошкодили майно. ВІДЕО
У селі Човниця Ківерцівського району невідомі викрали кущі лохини, пошкодили плантацію та крапельний полив, що належить волинянину, учаснику АТО Віктору Когуцу. Власник земельної ділянки розповів, що невідомі особи вкрали шість кущів лохини, пише “Суспільне. Волинь“.

“Хватали за стебла і виривали. Без лопати”, – повідомив Віктор Когуц.

З його слів, ймовірно, крадіжка сталася впродовж цього тижня. Каже: на плантації його не було декілька днів, а вже 18 грудня приїхав на власну ділянку і помітив завдану шкоду.

Волинянин зауважив, що сума збитків становить 1 800 – 2 000 тисяч гривень. Хто міг нашкодити та скоїти подібне – не знає. Каже: був випадок, коли на плантації бігати діти і могли пошкодити крапельний полив, однак тоді з ситуацію розібрався.

Віктор Когуц додав, що на місце події приїжджали правоохоронці, зафіксували факт пошкодження ділянки та крадіжку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
I навiщо писати приставку "у військового". Це що, якась каста недоторканих? А якби звичайну людину обiкрали, то на це можна закрити очi?
Відповісти
ПНХ, ідіот.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні