На українські дороги виділять мільярди гривень

0
-5
На українські дороги виділять мільярди гривень
Уряд затвердив програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху 2021-2023 рр. На її реалізацію в 2021 році виділять 2,4 млрд грн, повідомив голова Державного агентства інфраструктурних проектів України Кирило Хомяков. Про це в понеділок, 21 грудня, пише Дзеркало тижня.

За словами Хомякова, за ці кошти планують облаштувати майданчики для відпочинку водіїв вантажівок, пішохідні переходи і фантоми, також планують встановлювати на дорогах камери автофіксації і вагові комплекси.

"Планують побудувати 20 кільцевих розв'язок, 5 місць ліквідації концентрації ДТП, встановити 300 демпферних систем, створити 400 освітлених пішохідних переходів і світлофорів на вимогу, а також 5 пішохідних переходів різних рівнів", - пише видання.

Крім того, за словами голови Державного агентства інфраструктурних проектів, на українських дорогах будуть встановлені 28 автоматичних габаритно-вагових комплексів Weigh-in-Motion і 5 майданчиків для зупинки перевантажених фур.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні