Лучани стали більше скаржитись на маршрутки

1
-2
Лучани стали більше скаржитись на маршрутки
Як стало відомо, в обласному центрі Волині, лучани продовжуть скаржитися на маршрутки. Про це повідомив користувач Nazar Nazar надавши відповідний матеріал.

Набридло вже про це писати, але коли нарешті вирішать питання роботи маршруток№3 ? Вже довгий час не їздить після 20:00 в напрямку с. Гаразджа, хоча раніше їздили як мінімум до 21:20. З кінцевої просто через парк з’їжджають в гараж. Можливо хтось нарешті приділить увагу цій проблемі? Неодноразово скаржився. Телефонував до перевізника, та в управління транспорту м. Луцька, так і не вирішують це питання”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, лучани неодноразово нарікали на підвищення вартості проїзду, невідповідність якості послуг, відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, неможливість відслідкувати рух по системі МАК.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате вартість проїзду підняти завжди раді!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні