12-річний хлопчик провів рейв у туалеті католицького коледжу

0
-1
12-річний хлопчик провів рейв у туалеті католицького коледжу
Кайла Белла, учня 8-го класу англійського коледжу, спіймали на організації вечірки в чоловічому туалеті в приміщенні школи. Школяр влаштував дискотеку під час обідньої перерви.

Як повідомила мама 12-річного школяра на своїй сторінці у Facebook, їй зателефонували зі школи та повідомили, що її син провів імпровізований рейв у шкільному туалеті католицького коледжу Святого Антонія під час обідньої перерви 11 грудня. Про це пише 24.розваги.

Молодий ді-джей зробив все сам: за тиждень до події через Snapchat запросив на вечірку учнів всіх восьмих класів. Кайл таємно проніс в туалет ді-джейське обладнання та пригощання для відвідувачів його дискотеки – газовану воду та шоколадні батончики. Однак рейв тривав недовго – півгодини, поки це не виявили вчителі. За словами мами хлопчика – звукове та світлове обладнання було конфісковане.

Батьки школяра не сварили його, а посміялися над ситуацією.

Коли ми запитали його, чому він це зробив, він сказав нам, що в школі нудно і що їм немає чим зайнятись в обідній час,
– коментує мама хлопчика Луїза Белл.

Через цю витівку Кайла не відрахували зі школи, а всього лиш винесли попередження.

Варто додати, що завдяки мамі хлопчика, яка розмістила публікацію на Facebook, що стала вірусною, про ситуацію дізналися ді-джеї, які закликають колег подарувати Кайлу більш професійне обладнання.

Любителі вечірок і ді-джеї об'єднуються, щоб підтримати наступне покоління,
– йдеться в оголошенні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні