Чому 2021 рік треба зустрічати в джинсах?

0
-7
Чому 2021 рік треба зустрічати в джинсах?
Новий 2021 рік треба зустріти в зручному одязі. Відмовтеся від приталених суконь і сорочок. Вбрання має бути вільними, без глибокого декольте і відкритої спини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не демонструйте оголені частини тіла, - радить астрологиня. – Навіть панчохи хай будуть щільними. Навколо шиї можна зав'язати хустинку або накинути шаль. Віддавайте перевагу жовтому, червоному і чорному кольорам, але не білому. Не намагайтеся одягом підкреслювати свій статус. Люди за столом мають виглядати рівними".

Не демонструйте чогось дорогого та вишуканого. Краще хай це будуть джинси, блузи з довгими рукавами, светри з широким коміром і масивними кишенями.

"Підкресліть свій стиль шкіряним поясом, підвісками та амулетами. Пасуватимуть багатошарове намисто та масивні сережки. Добре, якщо в одязі будуть елементи вишивки, як на наших традиційних українських костюмах", - каже астрологиня.

Волосся краще розпустити. Не вирівнюйте, якщо кучеряві від природи.

"Усе натуральне виглядатиме якнайкраще, - каже Максимова. – Відмовтеся від бальзамів, лаків і пінок. Нічого загладжувати не варто. Хочете прикрасити – вплетіть у коси стрічки. Але уникайте живих та штучних квітів у волоссі. Макіяж хай буде природнім. Можна додати яскраво-червоної помади, скористатися коричневим чи чорним олівцем для брів".

За словами астрологині, взуття має бути зручним. Оберіть чобітки. Без високих підборів і довгих носків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні