--> У Харкові ховають Геннадія Кернеса | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Харкові ховають Геннадія Кернеса

3
-7
У Харкові ховають Геннадія Кернеса
О 7:00 у Благовіщенському соборі розпочалась церемонія відспівування мера Харкова Геннадія Кернеса, яка триватиме біля 40 хв. О 9:00 труну доставлять у Харківський театр опери та балету.

До 13:00 мешканці міста зможуть попрощатися з мером, через що змінять маршрути руху громадського транспорту, повідомляє пресслужба Харківської міськради.

Церемонію публічного прощання з Кернесом, котра відбудеться у фойє театру, охоронятимуть понад 400 правоохоронців. Після церемонії, о 13:30, відбудеться поховання. Кернеса поховають на Почесній алеї харківського цвинтаря № 2 на вулиці Пушкінській. В офіційній частині траурної процесії візьмуть участь курсанти університету Повітряних сил ім. І. Кожедуба.

Рух в центрі Харкова перекрили. Із 5:30 до 14:00 буде закрито рух транспорту на пл. Благовіщенській, спуску Соборному, вул. Університетській, пров. Спартаківському, пл. Конституції, вул. Сумській. Автобуси та тролейбуси об'їжджатимуть закриті ділянки цих вулиць.

Також тимчасово зупинять роботу майданчики платного паркування на вул. Скрипника (від вул. Сумської до вул. Чернишевської), вул. Сумської та вул. Римарської.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОЦЕ - ховати? Та спалити к е%#@&м та попіл за вітром розвіяти!
Відповісти
нас не цікавить ваш гній.
Відповісти
Рагуляки , моржи позакривали .
Та пiшли до пана прибирать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні