--> Новий регламент Луцькради розширив права міського голови. ДЕТАЛІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Новий регламент Луцькради розширив права міського голови. ДЕТАЛІ

0
2
Новий регламент Луцькради розширив права міського голови. ДЕТАЛІ
У Луцькій міській раді восьмого скликання затвердили Регламент.

Відповідне рішення ухвалили у середу, 23 грудня, під час сесійного засідання.

Так, голова профільної комісії Микола Федік зазначив, що при підготовці нового документу за основу брали регламент сьомого скликання. З його слів, минула п'ятирічка вказала на непрактичні статті, тому їх вивели з регламенту.

"Ми старалися зробити регламент максимально зручним для його практичного застосування"
, – зауважив Федік.

Своєю чергою голова фракції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер зауважив, що у пропонованій версії розширюються права міського голови, зокрема, надається право у винятковому випадку вносити на розгляд ради питання за усною пропозицією та у виняткових випадках пропонувати внесення змін до бюджету без попереднього розгляду постійною комісією з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.



"Хочу зауважити, що цих пунктів у попередньому документі не було. Практика показує, що члени бюджетної комісії готові виходити на перерву, швидко проводити засідання та вирішувати питання. Не бачу потреби розширювати права міського голови", – зазначив Шкітер.

Обранець громади запропонував ці норми скасувати. Проте депутатська більшість за цю пропозицію не проголосувала. У підсумку регламент затвердили з технічними правками від депутатки фракції "За майбутнє" Юлії Дацюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні