Молода жінка з ножем напала на незнайомця. ВІДЕО

0
4
Молода жінка з ножем напала на незнайомця. ВІДЕО
В Одесі правоохоронці затримали 19-річну жінку, яка з ножем напала на перехожого в центрі міста - на вулиці Дерибасівській. Про це в середу, 23 грудня, повідомила прес-служба обласного управління Нацполіціі.

"Обурившись проханням незнайомця зробити дзвінок з її телефону, зловмисниця спочатку насварила 46-річного чоловіка, а потім дістала ніж і вдарила його в груди, завдавши проникаюче поранення", - сказано в релізі.

Вже через деякий час особистість жінки ідентифікували, її знайшли і затримали. На це пішло кілька днів.

Повідомляється, що зловмисниця ховалася у знайомих.

На оперативному відео, яке оприлюднила прес-служба поліції, затримана сказала, що два рази вдарила незнайомця ножем, після чого викинула ніж в море.



Їй повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні