6 дієвих порад дієтологині: як схуднути до Нового року

0
1
6 дієвих порад дієтологині: як схуднути до Нового року
Якщо в новорічну ніч хочеться одягнути красиву сукню, але пару кілограмів заважають, – ви ще встигнете від них позбутися.

Як можна схуднути до Нового року, розповіла лікар Клініки дієтології Самойленко Карина Дейнеко, пише 24 актив.

"Як скинути пару кілограмів до Нового року, якщо до свят залишився тиждень? Ми не радимо таке екстремальне схуднення! І ви повинні розуміти, що скинути 10 кг до новорічної ночі здоровим способом не вийде", – зазначила Дейнеко.

У той же час вона зазначила, що є кілька технік, які допоможуть скинути 1-2 кг, при цьому не нашкодити здоров'ю.

Як схуднути до Нового року

1. За словами дієтологині, не можна голодувати і не рекомендується використовувати складні дієти – це може привести до різкого стрибка ваги.

2. Згадайте і застосовуйте правило екватора: вуглеводи (каші, фрукти) вживайте у першій половині дня або зовсім відмовтеся від них на цей період.

3. Кратність харчування. Дотримуйтеся свого режиму: якщо у вас 3-кратний раціон – не під'їдайте у перервах між прийомами їжі. Будь-яка їжа поза прийомами осяде на талії.

4. Перегляньте раціон. На сніданок рекомендується вживати каші або яйця з овочами. На обід – білок (м'ясо птиці, червоне м'ясо або риба) і свіжий овочевий салат. На вечерю – зелені овочі – вони допоможуть вивести зайву рідину з організму. До овочів додайте білки (морепродукти, яйця, біла риба) і корисні жири (авокадо, рослинні масла, оливки).

5. Правильні порції. Не переїдайте. Норма їжі для жінок – не більше 300 грамів, для чоловіків – 350-400 грамів.

6. Влаштуйте собі 1 розвантажувальний день на тиждень.

"Це може бути лімфодренажний розвантажувальний день або просто пропуск вечері. За умови, що ви здорові", – уточнила Карина Дейнеко.

Приклад лімфодренажного дня: 6 прийомів їжі кожні 2 години

8:00 – грейпфрут

10:00 – два білка яйця

12:00 – грейпфрут

14:00 – два білка яйця

16:00 – грейпфрут

18:00 – два білка яйця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні