Відсвяткувала ДН і пішла з життя: померла знаменита британська модель. ФОТО

0
0
Відсвяткувала ДН і пішла з життя: померла знаменита британська модель. ФОТО
У віці 50 років померла знаменита британська модель Стелла Теннант. П’ять днів тому вона відсвяткувала свій день народження.



Британська модель Стелла Теннант померла 22 грудня. Згідно висновку поліції причини смерті не викликають підозри, повідомляє The Guardian.



«З глибоким сумом ми змушені оголосити про те, що Стелла Теннант померла 22 грудня 2020 року. Стелла була прекрасною жінкою і натхненням для нас. Нам буде її дуже не вистачати», - сказано в заяві родини.

Стелла Теннант родом із родини аристократів з Шотландії. Її батьки герцог і герцогиня Девонширські. Її професійна модельна кар'єра стартувала на початку 1990-х.



Вона незмінно була окрасою подіумів Versace, Alexander McQueen, Nicolas Ghesquière, Riccardo Tisci, Chanel, Burberry, Hermès, Calvin Klein, Proenza Schouler, Victoria Beckham, Maison Margiela і Zara. Стелла Теннант часто з'являлася на сторінках модних глянців таких як Vogue, Harper's Bazaar, Numero та ін.

Її ефектна стрижка піксі і виточена статура протягом десятиліть робили її музою і фавориткою, таких дизайнерів як Олександр Макквін, Карл Лагерфельд, Ніколя Гескьє, Ріккардо Тиші і Вікторія Бекхем.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні