Майже 2 млн гривень виділять у Луцьку на демонтаж незаконних споруд

2
-6
Майже 2 млн гривень виділять у Луцьку на демонтаж незаконних споруд
Депутати Луцькради погодили проект Програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території Луцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Рішення прийняли під час сесії Луцькради 23 грудня, пише Луцьк.район.

Зокрема, на демонтаж передбачили в програмі 1,7 мільйона гривень. Ці кошти витратять на демонтаж всіх незаконних споруд у місті.

Заступник директора департаменту муніципальної варти Луцька, начальник відділу демонтажів Роман Кулик зазначив, що їм виділять 1,5 мільйона гривень, а 200 тисяч гривень – це кошти цільового фонду, кошти, які надходитимуть від тих об’єктів, які будуть утилізовувати, а також від власників, які ці об’єкти повертатимуть.

Сьогодні в департаменті на виконанні є 52 рішення виконавчого комітету, які прийняли раніше. Згідно з якими демонтажу підлягає 117 об’єктів.

«Також ми напрацювали 40 проєктів рішень про демонтаж понад 150 споруд: гаражі, незаконні кіоски, споруди для введення підприємницької діяльності, господарські споруди, огорожі, обмежувачі руху», – зазначив Роман Кулик.

Сума демонтажу коливається, адже різні є об’єкти. У 2020 році сума коливалася від 2 до 8 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А незаконно побудовані будинки будуть зносити?
Відповісти
Гарно пиляються гроші
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні