В Україну йде рекордне потепління

0
3
В Україну йде рекордне потепління
Погода в Україні принесе рекордне потепління до кінця грудня.

Синоптики оновили карти на найближчі п'ять днів і прогнозують, що вже 29 числа майже по всій країні очікуються сонячні дні, на
Півдні буде до +13 градусів, а в столиці до +8 вище нуля.

Поки ж погода буде випробовувати терпіння українців. Адже згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, 25 грудня очікується погана погода, а подекуди - навіть справжній шторм з потужними опадами і сильним морозом, інформують enovosty.com.

Сьогодні температура на Заході, в Центрі та Сході +2... +7 днем ​​і -1... +5 вночі, на Півдні тепло - від +8 до +11 градусів вдень, вночі +1... +6. А ось на Сході -2... +3 вдень, вночі -3... -5 морозу (у Луганській області вночі -9... -11).

Потужні опади - дощ з мокрим снігом - в Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях. Менш сильні опади у Чернігівській, Сумській, Кіровоградській, Черкаській та Запорізькій областях. На інших територіях опади незначні.

Також синоптики попереджають про сильний, часом штормовий вітер.


26 грудня похолодає. Протягом доби -1... +3, на Півдні тепліше - вдень +2... + 7, а вночі 0... + 4. Опади стануть менш інтенсивними і перемістяться на Південь (дощ), Схід і частина Центру (дощ з мокрим снігом).

У Києві в суботу протягом доби -1... +1, похмуро, але опади малоймовірні.

У неділю, 27 грудня, буде похмуро, але без опадів (крім Закарпаття, де очікується дощ з мокрим снігом). На Заході вночі вдарить мороз (-2... -7), вдень тут -1... + 3. На Півдні тепліше - вдень +2... +7, а вночі -3... +1. На решті території вдень -1... +2, вночі 0... -5 морозу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні