У США вперше виявили алергічну реакцію після щеплення вакциною Moderna

1
-2
У США вперше виявили алергічну реакцію після щеплення вакциною Moderna
У Бостоні у лікаря після щеплення COVID-вакциною від компанії Moderna розвинулася важка алергічна реакція через кілька годин після уколу. Про це в п'ятницю, 25 грудня, повідомляє видання The New York Times.

"Інцидент стався з доктором Хоссейном Садрзадехом, лікарем-онкологом Медичного центру Бостона, який страждає на серйозну алергію на молюсків", - наголошується в публікації.

Чоловікові зробили щеплення вакциною Moderna ввечері в четвер. Лікар заявив, що відчув важку форму алергічної реакції майже відразу після того, як йому зробили укол. У своїх свідченнях він, зокрема, зазначив, що у нього закрутилася голова і підвищився ритм серцебиття. Після цього з дозволу інших лікарів доктор Садрзадех ввів собі індивідуальний антиалергенний препарат. Чоловіка доставили у відділення невідкладної допомоги.

Цей випадок став першою відомою справою з важкою формою реагування на вакцину Moderna.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У мільйонів американців немає алергії і після вакцинації вони повернуться до нормального життя. Європа завтра почне вакцинувати усіх хто на її території. А ми через проросійських в Україні не в Європі. І нормального безковідного життя нам не бачити. Цікаво подібний коментар ваші "колеги" з "Волинські новини" не пропустили - дивлюсь лише проросійські коментарі у них на сайті, мабуть модератор проросійський чи політика сайту їхня така, що дещо несподівано. Видалив їх сайт з джерел новин, а то в рекомендовані лізло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні