Легендарний серіал перезапустять з майже оригінальним складом

0
-12
Легендарний серіал перезапустять з майже оригінальним складом
Американський серіал "Секс і місто" перезапустять. Виходитиме на стрімінговому сервісі HBO.

Знімуться майже всі акторки, які грали в оригінальному телешоу - Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс та Синтія Ніксон. Окрім Кім Кетролл. Втілювала Саманту Джонс. Неодноразово заявляла журналістам, що не розглядає можливість повернення в проект.

Синтія Ніксон почала політичну кар'єру, балотувалася в мери Нью-Йорку. За її словами, серіал зумів зробити революцію щодо стереотипів. Усім актрисам було більше, ніж 30 років. Сюжет пропагував думку, що жінки думають не тільки про заміжжя, а секс та просто насолоду від життя.

Серіал виходив з 1998 по 2004 рік. Має шість сезонів та дві повнометражні стрічки. Дія серіалу розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя чотирьох подруг у віці "за 30" - вони вільно обговорюють питання сексу, кохання та кар'єри. Ці бесіди з подругами надихають одну з них, журналістку Керрі Бредшоу, писати колонку в газеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні