На Британію обрушився неймовірний шторм

1
-6
На Британію обрушився неймовірний шторм
На Великобританію обрушився шторм "Белла". Наслідками стихії стали повалені дерева та знеструмлені будинки.

Пише РБК.

Шторм спочатку обрушився на південь острова, принісши зливи і сильний поривчастий вітер, швидкість якого досягала 170 кілометрів на годину. Через стихію на півдні Англії відбувалися затримки поїздів, були затоплені залізниці.

Зараз шторм "Белла" йде на північ і очікується, що її наслідки відчують на більшій частині Великобританії. Метеорологічна служба випустила жовтий рівень попередження, пов'язаний зі снігом і льодом. Можливі руйнування у всіх частинах острова.

Наголошується, що на Уельсі в результаті шторму була знеструмлена 21 тисяча будинків, частину з яких встигли підключити до електромережі в неділю вранці. Також близько 40 будинків постраждали від повеней у місті Бедфорд в Англії.

Очевидці публікували в інтернеті фото з поваленими деревами від сильного вітру і підтоплених будинків та прибудинкових ділянок.

Тиждень тому повідомлялося, що на острови Фіджі обрушився сильний ураган Яса. Багато жителів острівної держави залишилися без даху над головою і прісної води.

Також Німеччина обіцяє виділити 500 млн євро на підтримку зусиль бідних країн світу у сфері боротьби зі змінами клімату.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не бідним баригам-здирникам гроші по 8тищ є, а з бідних пенсіонерів трикратно-геноцидно краде пенсії зе-банда зеленського клоуна, які вже голодають на нещасні пенсії нижче-прожиткового мінімуму й помирають немаючи коштів на лікування!!!!! але кому це в голові? ситі рила голодного не розуміють бо їм тільки корпоративні шоу й розваги в голові від жиру крадійства й наживи на нещасті стариків!

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні