Змінилися правила отримання субсидії: хто тепер може отримувати пільги

0
-1
Змінилися правила отримання субсидії: хто тепер може отримувати пільги
Пільги на оплату комуналки та субсидії тепер можуть отримати ті українці, а також їхні родичі, які працюють за кордоном. Також, отримати допомогу можна, якщо в сім'ї хтось доглядає за особою з інвалідністю. Спростилась процедура отримання й для безробітних: тепер доходи беруться за останній місяць, а не за пів року, розповіла міністерка соціальної політики Марина Лазебна, передає ТСН.

"Ми автоматично повністю перепризначили близько трьом мільйонам домогосподарств субсидії. Крім того, на початку збільшили соціальні норми. Ми зняли такий критерій для отримання виплат, як успадковане майно. Останнє рішення, яке ухвалили у грудні стосується людей, які отримують допомогу з часткового безробіття. Бо є умова - три місяці треба сплачувати єдиний соціальний внесок", - каже вона.

Також змінилися правила подачі документів. Втім, для людей, які є в програмі, нічого не зміниться.

Тепер заяву можна буде подати лише поштою або ж онлайн на офіційному сайті чи в додатку "Дія". Управління соцзахисту припинило особисто приймати громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні