У волинському селі горів будинок

0
5
У волинському селі горів будинок
28 грудня працівники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували 4 пожежі, що трапилися у Камінь-Каширському, Турійському, Ківерцівському та Рожищенському районах.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області, пишуть Волинські Новини.

У селі Видерта Камінь-Каширського району рятувальники ліквідували загорання стіжка соломи, а в селі Ворончин Рожищенського району – пожежу двох стіжків соломи на приватному обійсті. Обидві пожежі, за попередніми даними, трапилися через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Співробітники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці та працівники місцевих пожежних команд з смт Олика й с. Цумань приборкали пожежу в приватному житловому будинку в смт Олика Ківерцівського району. Пожежа локалізована о 04:59, ліквідована – о 05:10. Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

У селищі Турійськ рятувальники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді, що, ймовірно, виникла внаслідок короткого замикання електромережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні