На Волині п'яний чоловік з кухонним ножем влаштував дебош у кафе

0
1
На Волині п'яний чоловік з кухонним ножем влаштував дебош у кафе
У кафе "Гопак", що у селі Дерно Ківерцівського району, виник конфлікт між п'яним чоловіком та працівником закладу. Інцидент трапився 9 березня 2020 року близько 18 години.

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спровокував конфлікт з барменом кафе та директором закладу. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

Під час конфлікту з працівником кафе, хуліган перескочив через барну стійку, відштовхнув руками потерпілого, проник у приміщення кухні, взяв зі столу кухонний ніж та розпочав ним розмахувати перед директором закладу у присутності працівників та відвідувачів кафе.

У суді чоловік розповів, що конфлікт виник через те, що бармен відмовилася налити горілки. Також він підтвердив інформацію про кухонний ніж і зазначив, що в приміщенні кухні перебував приблизно одну хвилину. Після прохання працівників кафе залишити приміщення, він вийшов і більше туди не повертався. Чому взяв у руки ніж пояснити не може та залишив його там, де взяв. На момент вчинення хуліганських дій він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За словами директора кафе, майно у закладі не було пошкоджено, матеріальні збитки не завдані, тілесних ушкоджень ні вона, ні інші працівники кафе не отримали. Будь-яких претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого немає.

Суд визнав винним чоловіка та призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі 8500 (вісім тисяч п'ятсот) гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні