Анонім тероризує Сергія Лещенка: сім'я екснардепа отримує погрози

2
-1
Анонім тероризує Сергія Лещенка: сім'я екснардепа отримує погрози
Сергій Лещенко - колишній народний депутат, який зараз є членом наглядової ради Укрзалізниці. На своїй сторінці фейсбук він заявив, що отримує погрози від аноніма, та виклав на доказ цьому скріншот повідомлення.



Лещенко при цьому підозрює, що до справи безпосередньо причетний Олег Татаров. Такі висновки він зробив через те, що невідомий просить його "забути прізвище Татарова".

Також анонім згадує в повідомленні дружину Сергія Анастасію та їх доньку.



Сам Сергій Лещенко прокоментував погрози з гумором. "Сьогодні отримав таке привітання з прийдешніми святами",- підписав світлину екснардеп.

Суть конфлікту Татарова та Лещенка

Раніше Олег Татаров зробив публічну заяву, що, мовляв, Лещенко "отримав від приватної компанії-забудовника знижку в розмірі майже 2 мільйони гривень", проте занадто активно втручається в його справу та коментує її.



Окрім того, Татаров стверджував, що його опонент регулярно зловживав своїм службовим становищем задля отримання матеріальної вигоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай здохне скотиняко , воно з родиною
Відповісти
Анонізм тероризує Сергія Лещенка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні