Роналду назвав свою футбольну мрію після численних перемог

0
-3
Роналду назвав свою футбольну мрію після численних перемог
Зірковий футболіст Ювентуса Кріштіану Роналду заявив про те, що після усіх численних перемог в його кар'єрі він мріє виграти чемпіонат світу за рідну збірну Португалії.

Пише НВ.

В інтерв'ю AP 36-річний гравець зізнався, що як і раніше відчуває себе в хорошій формі та має намір виступати "ще багато-багато років", хоча й обмовився, що не знає, як складеться майбутнє.

"Якщо відчуваєш мотивацію, це не має значення. Кріштіану зараз у порядку. Коли я розмовляю з молодими хлопцями, завжди даю їм пораду: "Насолоджуйтесь моментом, тому що ми ніколи не знаємо, що станеться завтра. Щось може статися в твоєму житті з твоєю сім'єю", - додав Роналду.

Оцінюючи шанси виграти чемпіонат світу в складі збірної Португалії, який він жодного разу не вигравав, нападник зазначив, що їм потрібно бути реалістами, хоча його національна команда виграла Євро-2016.

"Я виграю <трофеї> з кожним клубом, за який виступаю, але чемпіонат світу - це мрія", - резюмував Роналду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні