--> Медик у США зіпсував півтисячі доз COVID-вакцини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Медик у США зіпсував півтисячі доз COVID-вакцини

0
-4
Медик у США зіпсував півтисячі доз COVID-вакцини
Спочатку думали, що медбрат забув повернути контейнер з вакцинами у холодильник, але він сказав, що зробив це спеціально.
В американському місті Мілуокі (штат Вісконсин) медбрат навмисно зіпсував більш ніж 500 доз вакцини від коронавірусу компанії Moderna. Про це йдеться в заяві, поширеній мережею медцентрів Aurora Health Care, де він працював.

Зазначається, що він отримав ємності з препаратом зі спеціального холодильника і своєчасно їх не повернув. В результаті 500 доз вакцини були відбраковані.

Спочатку передбачалося, що йдеться про допущену співробітником "ненавмисну ​​помилку", проте пізніше він "визнав, що навмисно дістав вакцину з холодильника"

Як уточнили в Aurora Health Care, вказаний працівник був звільнений. Про його мотиви інформація не наводиться. Керівництво мережі повідомило про інцидент владу для проведення подальшого розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні