З ким краще зустріти Новорічну ніч 2021-го

1
1
З ким краще зустріти Новорічну ніч 2021-го
Новорічну ніч присвятіть національним традиціям. Не цурайтеся своїх звичаїв. Не наслідуйте чужу культуру, якщо маєте таку багату власну.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"31 грудня о 4:00 Сатурн, який є планетою України, буде у перших градусах Водолія, - каже астролог. – Саме там він знаходиться в гороскопі нашої держави. Цього дня закладається фундамент розвитку нашої країни на 30 років. Тож можемо бажати Україні добра, добробуту, розвитку та успіху на наступні 30 років".

За словами астрологині, триває рік Пацюка. Рік Бика за китайським календарем розпочнеться аж 12 лютого, тому догоджати його господарю поки що не варто.

"Зберіться за святковим столом із друзями та людьми, які заряджають вас гарним настроєм, - радить Олена. – Родинні вечірки цього вечора не вдаватимуться, бо спалахуватимуть конфлікти між поколіннями. Якщо діти хочуть святкувати окремо, не заперечуйте. Лише впевніться, що вони будуть у гарній компанії. Навідати батьків і старших членів родини краще в обід 1 січня".

Якщо хочете закликати у своє життя успіх та гроші, зберіть за святковим столом друзів, яким довіряєте, а оселю та ялинку прикрашайте яскравими іграшками червоних і жовтих кольорів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо вже повертатися до національних традицій то за словянським календарем зараз рік павука, а наступний буде роком півня, і за словянським календарем настане в березні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні