Стало відомо, як працюватимуть банки під час новорічних свят

0
-1
Стало відомо, як працюватимуть банки під час новорічних свят
Національний банк України визначив регламент роботи системи електронних платежів (СЕП) та порядок роботи банків на новорічні свята, пишуть Волинські Новини.

31 грудня до 13:00 через системи електронних платежів здійснюються лише платежі між банківськими установами, підпорядкованими одній юридичній особі, а також платежі від учасників СЕП до НБУ та органів Державної казначейської служби. Банківський день у СЕП закінчується о 13:00. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Графік роботи у 2021 році:

1 січня банківський день у СЕП починається о 9:00 з датою банківського дня 4 січня.

1-3 січня учасники СЕП самостійно ухвалюють рішення про дату початку роботи в системі відповідно до власних потреб. У цей період депозитарій НБУ не працює, а банки не здійснюють операції з купівлі та продажу безготівкової іноземної валюти.

4-6 січня СЕП і банківська система України працюють у звичайному режимі.

День роботи банківської системи України переноситься з п’ятниці, 8 січня, на суботу, 16 січня.

У період із 31 грудня до 4 січня діє офіційний курс гривні до іноземних валют, розрахований НБУ 30 грудня. 1-3 та 7-10 січня банки можуть здійснювати касові операції.

Банки також повинні забезпечити в цей період безперебійну роботу банкоматів, а також поповнювати їх готівкою для обслуговування клієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні