Водія Мерседесу, що збив дівчинку на переході, покарають умовно

3
1
Водія Мерседесу, що збив дівчинку на переході, покарають умовно
Водія Mercedes, який збив неповнолітню дівчину на пішохідному переході у Рованцях, засудили до умовного покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА "Волинські новини".

Так, 20 серпня у селі Рованці під Луцьком водій Mercedes-Benz Vito на польських номерах рухався в напрямку села Боратин зі швидкістю 60 кілометрів на годину вулицею Об’їзною. При наближені до пішохідного переходу поблизу магазину «Бісквіт» водій проігнорував автомобіль, який зупинився перед ним, не зменшив швидкість, в результаті чого збив неповнолітню дівчину.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала численні переломи та струс мозку.

У суді водій свою вину визнав, розкаявся та просив суворо його не карати. Потерпіла не наполягала на суворому покаранні обвинуваченого.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив чоловіку покарання у виді одного року позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами, але змінив його на рік умовного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову за наїзд на людину умовно. З такими судами громада сама за суди візьметься, щоб потім не верещали про насильство!!!
Відповісти
А орден йому не дали, за те, що він був тверезим за кермом?
Відповісти
А якби це Ваш син був за кермом, і він їхав не порушують правила дорожнього руху?? і отакво збив дівчину? сильно хитрови*бані???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні