--> Як оперативно відновитися після свят: поради лікаря | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як оперативно відновитися після свят: поради лікаря

0
2
Як оперативно відновитися після свят: поради лікаря
Кращим способом не навантажувати організм є помірне вживання алкоголю і важкої жирної їжі. Але в період новорічних свят ця місія важко здійсненна. Тому лікар Андрій Роханський розповів УНН прості поради, які поліпшать роботу організму в цілому і загальне самопочуття.

"Клітини печінки не відновлюються, про це потрібно всім пам'ятати. Незважаючи на всі розрекламовані препарати, які обіцяють відновлення печінки. Тому печінку потрібно берегти", - підкреслив він.

За словами Роханського, після свят слід дати відпочинок організму і печінці від жирної їжі та алкоголю.

Він також вважає головним у підтримці печінки і всього організму після тривалих свят - не допускати зневоднення.

"Щоб, скажімо так, поліпшити свій стан, головне після свят - не допускати зневоднення і стежити за харчуванням", - підкреслив він.

Лікар також зазначив, що найкраще відновитися допоможуть тривалі прогулянки або легкі заняття спортом на свіжому повітрі, які і самопочуття поліпшать, і настрій піднімуть, і зайві кілограми, набрані за свята, "розтоплять".

"Побільше гуляти на свіжому повітрі. Якщо любите спорт - дуже помірно ним необхідно займатися, поступово - активна ходьба максимум. Оскільки це навантаження на серце після таких "вливань", давати сильні навантаження відразу не можна", - розповів лікар.

Він підкреслив, що слід перейти на дрібне легке харчування і трав'яні чаї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


У який час треба снідати У який час треба снідати
03 серпня, 2023, 08:40
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні