--> Під Луцьком на чоловіка напала подружня пара з ножем. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Луцьком на чоловіка напала подружня пара з ножем. ФОТО

0
-2
Під Луцьком на чоловіка напала подружня пара з ножем. ФОТО
Повідомлення на лінію 102 про те, що двоє невідомих осіб під час огляду будинку, що перебуває у продажі, напали на його власника, надійшло близько 12 години вчора, 3 грудня. Зловмисники спочатку використали сльозогінний газ, а згодом завдали потерпілому удар ножем у ногу і втекли в невідомомму напрямку. Чоловіка із колото-різаною раною госпіталізували до лікарні.

Про це інформує поліція Волинської області.

На місце події негайно прибули працівники управління карного розшуку, слідчого управління ГУНП, особовий склад Луцького відділення поліції та інші підрозділи. Поліцейські вилучили всі речові докази та оперативно розпочали пошуки нападників.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронці встановили особи розбійників буквально за декілька годин. Це 42-річний, раніше судимий, мешканець Рівненщини та його 55-річна дружина. Поліцейські з’ясували, що зловмисники діяли з метою незаконного заволодіння чужим майном, при цьому застосувавши насильство, яке є небезпечним для життя та здоров’я.

За цим фактом розпочате кримінальне провадження. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Їм оголосять про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального Кодексу України.

Триває досудове розслідування, під час якого будуть встановленні всі деталі події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні