--> Шукають свідків смертельної ДТП на трасі Київ-Ковель | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шукають свідків смертельної ДТП на трасі Київ-Ковель

0
-3
Шукають свідків смертельної ДТП на трасі Київ-Ковель
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 17 листопада на автодорозі Київ-Ковель у Малинському районі, загинуло двоє чоловіків. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення усіх її обставин.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Житомирській області, пишуть Волинські Новини.

17 листопада близько 18:10, на 118 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Маклаївки, сталося лобове зіткнення легковика ВАЗ та вантажівки МАН.

У результаті ДТП водій легковика, 40-річний житель Рівненської області, від отриманих травм загинув. Його 42-річного пасажира було доставлено до лікарні, однак, на жаль, за кілька годин чоловік теж помер.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, зверніться безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні