У Києві з початку року виписали 134 штрафи на порушників карантину

0
-4
У Києві з початку року виписали 134 штрафи на порушників карантину
Поліцейські не тільки звертають увагу на наявність захисної маски, але і на те, щоб громадяни носили її правильно.

Повідомляє Кореспондент.

У столиці України з початку 2021 року правоохоронці склали 134 адміністративних протоколи у зв'язку з порушеннями карантину. Всього з березня минулого року київські поліцейські виписали 9864 протоколи, повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-служба поліції Києва.

"Правоохоронці продовжують контролювати дотримання киянами і гостями столиці правил карантину. Особливу увагу співробітники поліції приділяють не тільки наявності у громадян засобів індивідуального захисту, а й правильного носіння", - зазначили у відомстві.

Так, правоохоронці роз'яснюють українцям правила носіння захисних масок і просять дотримуватися соціальної дистанції.

У поліції повідомили, що недавно була припинена робота нічного клубу. На адміністрацію і відвідувачів складено адміністративні протоколи.

Також був виявлений спорткомплекс, який, незважаючи на карантинні обмеження, продовжував функціонувати. Керівництво спорткомплексу відмовилося припинити роботу, тому поліцейські склали на адміністрацію протокол і відкрили кримінальне провадження.

До цього повідомлялося, що стала відома кількість виписаних штрафів за порушення маскового режиму. За місяць порушники заплатили майже півмільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні