--> Авіакатастрофа МАУ в Тегерані: жертвам трагедії встановлять меморіал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Авіакатастрофа МАУ в Тегерані: жертвам трагедії встановлять меморіал

0
-28
Авіакатастрофа МАУ в Тегерані: жертвам трагедії встановлять меморіал
У Києві визначили переможця конкурсу проєктів меморіалу, який буде присвячений жертвам авіакатастрофи літака МАУ.

Переміг проєкт, що складається з декількох елементів, але всі разом вони будуть поєднуватися в силует літака. Це буде металевий міст, який буде імітувати крило, хвіст судна з номером рейсу; 9 великих металевих щитів - по числу членів екіпажу і 167 рослин - саме стільки було загиблих пасажирів, повідомляє ТСН.

Загалом подано 11 робіт.

Меморіал побудують на території парку "Вербовий гай" в Дніпровському районі Києва. Роботи планують розпочати навесні, а завершити - до кінця поточного року.

"Завданням нашої команди було створити сквер символічний. Він не повинен був викликати страх, але повинен був бути місцем пам'яті", - розповіла Анастасія Бардонова, керівник відділу проектування компанії, що займається ландшафтним дизайном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-28

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні