Як святкували Різдво українські зірки

0
-11
Як святкували Різдво українські зірки
7 січня українці відзначають православне Різдво. Більшість зустрічають це свято у сімейному колі. Не виняток і українські зірки.

До прикладу, співачка Ірина Федишин приїхала на Різдво до своєї бабусі в Тернопільську область. Жінки разом накривали на стіл, про що свідчить відео на сторінці Федишин в Instagram.

Виконавиця Світлана Тарабарова також відзначила цей день у сімейному колі.

"Святий вечір. Святкуємо у сімейному колі вдома, з бабусями і дідусем відеозв'язком. З Різдвом нас всіх! Щастя у кожен дім," - привітала Тарабарова своїх підписників в Instagram.

Реперка Аlyona Аlyona звернулася до фанатів з чуттєвим привітанням:

"З Різдвом Христовим! Вас щиро вітає вся моя родина і хоче нагадати, що Різдвяні свята – це про сімейні традиції, це можливість навідати далеких рідних і приділити увагу сім'ї. Запашна кутя, стрічання першої зорі, колядники – ця атмосфера закарбована в серці кожного з нас. Не проміняю сімейний затишок ні на що. І своїх дітей буду вчити, що Новий рік можна зустрічати де завгодно, а от Різдво – вдома. Ціную традиції, поважаю звичаї, прислухаюся до слів пращурів. Вірю в Бога."

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні