В Луцьку п'яний водій хотів дати поліції хабаря

0
-2
В Луцьку п'яний водій хотів дати поліції хабаря
В обласному центрі Волині п’яний водій, який перетнув подвійну суцільну лінію, хотів уникнути адміністративної відповідальності за п’ять тисяч гривень. Натомість за рішенням суду він заплатить понад десять тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міського районного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Так, 23 травня минулого року близько опівночі патрульні зупинили «Renault Megan», водій якого перетнув подвійну суцільну лінію на вулиці Гордіюк. Згодом правоохоронці помітили, що чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій намагався уникнути адміністративної відповідальності, запропонувавши патрульним хабар п’ять тисяч гривень та поклавши кошти у багажник службового автомобіля.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив.

Тож водію призначили покарання у виді штрафу 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10 тисяч 200 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні