Хлопець покусав поліцейського за стегно, бо той забрав в нього наркотики. ФОТО

1
-6
Хлопець покусав поліцейського за стегно, бо той забрав в нього наркотики. ФОТО
Сьогодні, близько 11-ї години у Львові, патрульних викликали на вулицю Китайську. Заявницею була мати 27-річного чоловіка. З її слів, вона знайшла у сина наркотичні речовини.

Коли екіпаж приїхав на місце події, то побачив у кімнаті чоловіка безлад. Згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження забрала його мама зі столу, пише Волинь.

У патрульного медики діагностували забій ноги та кусану рану стегна.

Львів'янина повідомили, що на місце події викличуть слідчих для вилучення цієї речовини. Раптом він почав агресивно поводитися, погрожувати поліцейським фізичною розправою та нецензурно висловлюватися. Чоловік встав у бойову стійку та рушив на поліцейських.

Під час затримання порушник чинив активний опір, відбивався ногами, руками та головою. В один момент, затриманий вкусив патрульного за м'яз на нозі. У патрульного медики діагностували забій ноги та кусану рану стегна.

Чоловіка доставили у Личаківській відділ поліції. Йому загрожує відповідальність за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ. Карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За "смертельну аварію" умовним відбуваються, а тут аж пять років світить.
То може давай і собак за укуси на пять років засуджувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні