--> Павло Дуров розкритикував Apple | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Павло Дуров розкритикував Apple

0
0
Павло Дуров розкритикував Apple
Засновник месенджера Telegram Павло Дуров розкритикував корпорацію Apple за цензуру, закликавши переходити на смартфони з операційною системою Android.

Інформує НВ.

"Apple і Google представляють набагато більшу проблему для свободи, ніж Twitter. Apple є найбільш небезпечною з цих двох, тому що вона може повністю обмежити ваш доступ до додатків", - заявив Дуров.

Коментуючи блокування соціальної мережі Parler у магазинах Google і Apple, Дуров нагадав, що на Android існує можливість встановлювати програмне забезпечення сторонніх розробників.

Засновник Telegram також пообіцяв, що для підстраховки користувачам Apple готують можливість користуватися месенджером через браузер Safari з усіма функціями програми.

Раніше Parler, куди пішло багато прихильників Дональда Трампа після блокування в Twitter, заблокувала в своєму магазині Google. Пізніше таке ж рішення було прийнято в Apple - соціальну мережу видалили з App Store.

На тлі подій зі штурмом Капітолію соціальна мережа Twitter повідомила, що прийняла рішення назавжди заблокувати аккаунт Дональда Трампа через «ризик до подальшого підбурювання насильства».

Незабаром після вторгнення його прихильників у Конгрес США президент закликав їх розійтися, однак продовжував заявляти, що «вибори вкрали» й що він розуміє «їх біль». Тоді Twitter «заморозив» його аккаунт.

Доступ до аккаунту Трампа закрили також Facebook, Instagram, Snapchat і Twitch.

У той же час президент анонсував, що створить власну платформу.

Теги: Дуров, apple, IOS, Android
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні