Порадили, як обрати гаманець

0
6
Порадили, як обрати гаманець
При виборі гаманця варто звертати увагу на багато факторів.

Одним з таких є зовнішній вигляд, зокрема, колір, розмір і декор, пишуть 24 Новини.

Любителям класики сподобаються чорні та коричневі матові відтінки. Колір і декоративні деталі повинні не дуже різнитися з основним напрямком вашого гардеробу.

Також гаманець має бути функціональним. Не варто купувати занадто маленький або великий гаманець. Головне, щоб гроші легко виймались та не м'ялись. Відділень має бути достатньо для купюр. Він повинен вмістити всі необхідні гроші, картки та візитівки. Гаманець також має вміщатися у сумку. Він повинен бути надійним, щоб з нього не випадали монетки та інші важливі речі.

Фахівці також рекомендують матеріали, з яких має бути зроблений гаманець. Серед них: шкірзам, текстиль, замша та екошкіра. Краще відмовитись від гаманців з натуральної шкіри, адже цей матеріал невитривалий: за короткий проміжок часу з'являються сліди від згинів, може потріскатись на холоді та швидко втрачає свою красу.

Модних тенденцій для гаманців майже немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні