--> ЗМІ дізналися, що отримає Кім Кардаш'ян після розлучення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ЗМІ дізналися, що отримає Кім Кардаш'ян після розлучення

1
-9
ЗМІ дізналися, що отримає Кім Кардаш'ян після розлучення
Зірка реаліті-шоу і бізнесвумен Кім Кардаш'ян після розлучення з репером Каньє Вестом отримає по мільйону доларів за кожен спільно прожитий рік. Про це повідомляє Page Six.

За інформацією видання, вона також зможе залишити подарунки чоловіка і обручку, вартістю 1,3 мільйона доларів.

Юрист Джозеф Манніс уточнив, що розподіл майна може стати "величезним головним болем" для пари, так як за шість років шлюбу вони значно примножили своє багатство і володіють численними об'єктами нерухомості.

За даними Forbes, статок Кім Кардаш'ян збільшився з 40 мільйонів доларів у 2014 році до 780 мільйонів доларів у 2020 році. Каньє Вест одружився зі 100 мільйонами доларів і наразі володіє 1,3 мільярда доларів.

Нагадаємо, Каньє і Кім одружилися в 2014 році. Вони виховують чотирьох дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я тут, щоб оцінити роботу доктора Алаби за все життя, він не тільки добре володіє фітотерапією, але й вміє чаклувати на розірвані шлюби, заклинання на щастя, розірвані стосунки тощо. Я боролася зі своїм чоловіком, який мене покинув, після того, як він почав бачити одну даму в своєму кабінеті, і я зіткнувся з ним, чому він мене зраджував, кричав на мене і вийшов з дому, я просив шкодувати, а він відмовлявся пробачити або повернутися додому про те, як доктор алаба допомагав багатьом людям, я сказав, що маю дати доктору алабі випробування, і він справді зробив заклинання, яке повернуло мого прекрасного чоловіка фактично за 2 дні, і це було дивно, і він оголосив подарунок автомобіля-сюрпризу на знак того, що він робив, залишаючи мене весь цей час, і я прощаю його, і сьогодні ми знову щаслива родина. Будь ласка, будь-хто має будь-які труднощі у шлюбі чи стосунках, будь ласка, зв'яжіться з цим чудовим травником, оскільки я впевнений, що для кожної ситуації, в якій ви можете опинитися, є ліки. Електронна пошта: dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати йому WhatsApp на +2349071995123.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні