Волинського фотографа визнали одним з найкращих на міжнародному конкурсі. ФОТО

0
1
Волинського фотографа визнали одним з найкращих на міжнародному конкурсі. ФОТО
Світлини нововолинця Андрія Бурди потрапили до списку найкращих на міжнародному конкурсі 35AWARDS.

Про це інформує БУГ.

Фотограф брав участь у тематичному конкурсі «Крилаті комахи». За результатами голосування його робота увійшла у ТОП 4% найкращих фотографій конкурсу.

А сам Андрій Бурда потрапив до ТОП 4% найкращих фотографів в цій номінації. Всього в конкурсі взяли участь 3 229 осіб з 114 країн і 1330 міст. В цілому на суд журі були подані 8 247 фотографій.

Андрієві 56 років, фотографією він займається вже більше 25 років. За фахом він художник, раніше працював у міському Палаці культури.

За словами Андрія, фотографія – це хобі, йому подобається красива картинка, він любить фотографувати природу, пейзажі, тварин, натюрморти та макро. Знімок комах, який потрапив до ТОПу на конкурсі, був зроблений у полі поблизу Нововолинська.

Довідка. Фотоконкурс «35AWARDS» – велика міжнародна премія заснована в 2015 році творцями професійної фото-спільноти. Щороку фотопремія залучає 35 членів журі з різних країн. У перший рік взяли участь 36 тисяч осіб з 110 країн. З 2016 вже більше 76 тисяч. Особливу увагу премія приділяє системі голосування в 3 етапи, на кожному з яких посилюються критерії відбору.

Фотографії Андрія Бурди з його сторінки у фейсбуці:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні