Загальний карантин перейде в адаптивний: що далі?

0
2
Загальний карантин перейде в адаптивний: що далі?
Міністерство охорони здоров'я планує повернутися до адаптивного формату карантину в Україні. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, коли можуть повернути адаптивний карантин.

Пише РБК.

Як повідомив міністр, після завершення локдауну, який ввели до кінця 24 січня, ще деякий час буде діяти загальнонаціональний формат карантину.

"Яку стратегію ми маємо: ми залишимося на певний час на загальнонаціональному карантині, це будуть такі самі обмеження, які діяли до 8 січня, а потім ми бачимо перехід до адаптивного карантину, що буде застосовуватися виходячи з епідситуації в кожному регіоні", - пояснив Степанов.

Зазначимо, адаптивний карантин, який мав "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, діяв в Україні до 11 листопада. Регіони потрапляли у відповідний рівень епіднебезпеки в залежності від коронавірусних показників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні