"Ми будемо тиснути", – Шкітер закликав не піднімати тарифи на комуналку

0
0
"Ми будемо тиснути", – Шкітер закликав не піднімати тарифи на комуналку
Через непродуману тарифну політику уряду Зеленського, ми стоїмо на порозі дестабілізації ситуації в країні, бо необгрунтований та непрозорий ріст тарифів б’є по кожній українській родині, і в першу чергу по малозабезпечених громадянах.

Таку думку озвучив лідер фракції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер у четвер, 14 січня, під час позачергового сесійного засідання Луцької міської ради, коментуючи звернення депутатів щодо запровадження мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги.

Політик нагадав, що близько місяця тому з ініціативи "СВІДОМИХ" депутати одноголосно ухвалили рішення «Про звернення до НКРЕКП щодо недопущення збільшення тарифу на доставку газу».

"До нас дослухались і завдяки цьому нам вдалось трохи знизити ріст тарифу та зекономити кошти мешканців нашої громади", – підкреслив він.

Шкітер зазначив, що через тарифну політику центральної влади, для середньостатистичної двокімнатної луцької квартири, мешканці якої не мають субсидії, вартість комунальних послуг зросте щонайменше на 600 гривень, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а для приватного будинку не менше як на 1200 гривень.

"І це лише у зв’язку з ростом вартості газу, тарифу його транспортування та електроенергії. Але такий ріст цін на енергоносії може спровокувати перегляд тарифів на водопостачання та теплопостачання. Хоча, я сподіваюсь, що ми докладемо усіх зусиль, щоб цього не сталось. Ми зобов’язані чинити тиск на центральні органи влади і будемо підтримувати це звернення з прийнятими тут відповідними змінами та доповненнями", – резюмував Шкітер.

У підсумку за звернення проголосували одноголосно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні