Імунітет до коронавірусу може зберігатися до п'яти місяців

0
-7
Імунітет до коронавірусу може зберігатися до п'яти місяців
Колишні хворі на COVID-19 можуть мати імунітет до коронавірусу протягом п'яти місяців. При цьому такі особи все одно можуть бути носіями вірусу і передавати його іншим, виявили дослідники служби охорони здоров'я Англії.
Люди, які раніше були інфіковані коронавірусом та перехворіли на COVID-19, можуть мати імунітет протягом п'яти місяців після цього. При цьому такі особи все одно можуть бути носіями вірусу і передавати його іншим. Про це в четвер, 14 січня, повідомляє служба охорони здоров'я Англії (Public Health England).

У службі зазначили, що з червня до листопада 2020 року перевірили на наявність антитіл десятки тисяч медпрацівників по всій Великобританії, передає агентство dpa. В результаті дослідники виявили той факт, що ймовірність повторного зараження коронавірусом людей, які вже перехворіли на COVID-19, зменшується на 83 відсотки. І цей імунітет, ймовірно, може зберігатися до п'яти місяців.

Утім, попередні резульати наступного етапу досліджень свідчать, що деякі особи, які вже перехворіли, все одно можуть бути носіями коронавірусної інфекції і можуть передавати її іншим.

Згідно з офіційними даними, з початку пандемії коронавірусом у Великобританії заразилися понад 3,2 мільйона осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні