Alyona Alyona підкорює Європу: стала переможницею музичної премії ЄС

1
1
Alyona Alyona підкорює Європу: стала переможницею музичної премії ЄС
Українська реперка Альона Савраненко, відома як Alyona Alyona, стала однією з лауреток музичної премії Music Moves Europe Talent Awards, повідомили організатори премії.

Ця премія була заснована Європейським союзом і відзначає нових талановитих виконавців у сфері популярної музики, повідомляє ВВС.

Alyona Alyona отримає грошовий приз у розмірі 10 тисяч євро і пакет підтримки для розвитку кар'єри від партнерів конкурсу.

Окрім того, Alyona Alyona перемогла і в боротьбі за приз симпатій слухачів - Public Choice Award, - набравши найбільшу кількість голосів.

За це вона отримає ще 5 тисяч євро і запрошення зняти лайв-сесію у студії Deezer у Парижі.

В Україні Alyona Alyona, яка раніше працювала вихователькою в дитячому садочку, почала здобувати популярність у 2018 році, коли випустила кліп на пісню "Рибки".

Згодом послідували й інші пісні, які отримали чималу популярність: "Відчиняй", "Залишаю свій дім", "Пушка", "Завтра", "Якби я була не я" та низка інших.

На Youtube пісні Alyona Alyona зазвичай збирають по кілька мільйонів переглядів.

У 2019 році вона також стала лауреаткою німецької нагороди Anchor, яку присуджують найбільш перспективним новим артистам.

До цього українку відзначало і видання The New York Times, яке у тому ж таки 2019-му включало її до списку 15 найактуальніших європейських виконавців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в ЄС люблять різних фріків...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні