На Волині через працівника побилися керівники підприємства

1
-8
На Волині через працівника побилися керівники підприємства
На території підприємства «Ковельхліб» побилися його керівники. У чоловіків виник конфлікт через одного з працівників, якого відсторонили від роботи, повідомляє ІА Волинські новини.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

28 квітня минулого року на території підприємства «Ковельхліб», що на вулиці Грушевського, 100, обвинувачений піж час сварки вдарив кулаком в щелепу потерпілого.

У суді обвинувачений свою вину спочатку не визнавав. Чоловік розповів, що він та потерпілий є керівниками підприємства «Ковельхліб», у них існує конфлікт з приводу взаємовідносин з працівниками підприємства.

Того дня вони посварилися через одного з працівників, якого потерпілий вважав порушником трудової дисципліни, відсторонивши його від роботи, інший - так не думав. З його слів, розмова на підвищених тонах була, однак, удару він не завдавав.

Проте під час судових дебатів обвинувачений все ж визнав свою вину та вибачився перед потерпілим.

Винному керівнику підприємства призначили покарання у виді штрафу 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шура візьмись за розум ато на старість знов. Сядищ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні