--> Як одягалися перші леді США на інавгурації своїх чоловіків? ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як одягалися перші леді США на інавгурації своїх чоловіків? ФОТО

0
9
Як одягалися перші леді США на інавгурації своїх чоловіків? ФОТО
Блакитний костюм і образ шістдесятих, як у Жаклін Кеннеді - так запам'яталася американцям Меланія Трамп під час інавгурації її чоловіка, Дональда Трампа, кілька років тому. Мішель Обама підбирала образи двічі: один раз віддала перевагу блідо-зеленому кольору, вдруге - темно-синьому.

Як підбирають наряд перші леді і що це символізує?

Жаклін Кеннеді

Жаклін Кеннеді - стала однією з наймолодших перших леді за всю історію США. На офіційній церемонії вона була в пальто, а на балу - в сукні кремового відтінку, важкій атласній накидці і рукавичках.

Хілларі Клінтон

Від того, який наряд вибере господиня Білого дому, залежить її імідж на багато років вперед. Необережно повела себе Хілларі Клінтон під час другої інавгурації свого чоловіка - через вартість вишитої кристалами сукні преса влаштувала справжній скандал. Адміністрації Білого дому довелося виступити із заявою про те, що Хілларі виклала з кишені свої чотири з половиною тисячі доларів на це вбрання.

Мішель Обама

Мішель Обама вибрала для офіційної церемонії плаття-футляр і пальто від дизайнера кубинського походження. Таким чином підкреслила свою симпатію до мігрантів.

Меланія Трамп

Звичайно ж, преса пильно стежила за образом Меланії Трамп. За кілька днів до церемонії інавгурації Дональда ходили чутки, що його дружина може зрадити традиціям і вибрати вбрання не від американського дизайнера. Зрештою Меланія не стала ризикувати. Вона підкорила глядачів ніжно-блакитним костюмом від Ralph Lauren.

Джилл Байден

А у що одягнеться наступна перша леді США, Джил Байден? Відомо, що вона любить дизайнера Габріелу Херст - її коктейльне плаття Джилл одягала на президентські дебати свого чоловіка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні