Волинянин хотів поремонтувати водонагрівач, і залишив без газу 15 квартир сусідів

2
5
Волинянин хотів поремонтувати водонагрівач, і залишив без газу 15 квартир сусідів
У неділю, 17 січня, у місті Нововолинськ споживач вирішив самовільно замінити газовий водонагрівач.

Через це в систему газопостачання потрапила вода й без газу залишилось 15 квартир, інформує АТ "Волиньгаз" у фейсбуці, пише ВолиньПост.

Фахівці «Волиньгаз» видалили воду з газопроводу та поступово відновлюють газопостачання мешканцям будинку.

Якщо експертиза встановить, що газові прилади непридатні до подальшої експлуатації – споживачу, який втрутився у систему газопостачання, доведеться відшкодувати збитки постраждалим та компанії «Волиньгаз».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так знаємо таких Кулібіних Іванів Петровичів, які гадають, що у них руки ростуть звідти звідки треба і ніхто їх не переконає в зворотньому, а насправді від ремонту ось таких слюсарів у лапках, страждає не тільки його сім'я, а всі мешканці багатоквартирного будинку. Згадайте випадок в м. Луцьку на вулиці Шевченка, один такий Кулібін домашній слюсар у лапках по ремонту газових труб без дозволу відповідної служби "Волиньгаз" сомотужки зварив та приєднав газову трубу. А коли відкрив крани (газові та водні) то замість газу по газових трубах потекла вода по всьому багатоквартирному будинку. Такий майстер ламайстер у лапках залишив будинок без газу на цілу неділю.
Відповісти
Якби через суд, впаяли такому горе-майстру штраф такий, щоб рік виплачував державі та сусідам по будинку за незручності та зіпсовані газові лічильники, то можливо би другий такий "слюсар" вже задумався, - самому щось в квартирі міняти чи все ж таки викликати дійсно слюсарів з "Волиньгаз".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні