--> Дала надірвану купюру: кондуктор вигнала з тролейбуса 13-річну дівчину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дала надірвану купюру: кондуктор вигнала з тролейбуса 13-річну дівчину

1
-3
Дала надірвану купюру: кондуктор вигнала з тролейбуса 13-річну дівчину
В Рівному кондуктор тролейбуса вигнала з салону 13-річну дівчину, бо та дала їй надірвану купюру. І це попри те, що на температура на вулиці була -20.

Інцидент стався в тролейбусі № 9, пише Рівне онлайн. У дитини сів телефон, але кондуктор вимагала оплатити проїзд через додаток Приват 24.

Пасажири тролейбуса ніяк не відреагували на цю конфліктну ситуацію і не допомогли дівчинці. За словами мами дівчини, її донька пройшла пішки кілька зупинок.

Батьки дівчинки вирішили ввечері під'їхати на кінцеву троллейбусу, щоб запитати кондуктора, чому вона поводить себе таким чином.

"Я хотіла сфотографувати її бейджик, щоб знати на кого писати заяву, вона накинулася на мене і почала бити, тоді чоловік викликав поліцію. Поліцейські приїхали, розповіли, як написати заяву і куди звернутися", - описала ситуацію мама дівчинки.

Батьки дівчини написали скаргу на поведінку кондуктора у відповідні органи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас вже давно "кондухторів" немає, відстають від цівілізації
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні