Дієтологи назвали найкращу їжу для вечірніх перекусів

0
3
Дієтологи назвали найкращу їжу для вечірніх перекусів
Дієтологи визначили найкращу їжу для вечірніх перекусів.

Чітко дотримуватися дієти і навіть просто правильно харчуватися досить складно в ритмі сучасного життя. Як бути, якщо ви пропустили вечерю?

Дієтологи дали пораду і назвали їжу, яка не зіпсує фігуру, пише ГолосUA.

Муки голоду - поганий помічник для тих, хто худне. Як вважають фахівці, чим менше ви страждаєте, тим кращий буде результат. Навіть якщо всі ваші прийоми їжі вже позаду і пора лягати спати, але шлунок зводить від голоду, краще трохи перекусити.

Для пізнього перекусу підійде жменю горіхів, смузі зі свіжих фруктів, ягід або овочів, нежирні молочні продукти. Наприклад, можна перекусити 30 грамами мигдалю і склянкою кефіру. Це гарантовано зніме почуття голоду.

Якщо ви пропустили вечерю, але до сну ще не менше двох годин, можна з'їсти варену курячу грудку або порцію морепродуктів, кашу з цільних злаків, порцію сиру, варене яйце.

У разі, коли лягати вам вже скоро, краще обійтися склянкою кефіру і невеликою кількість горіхів, свіжих фруктів або овочів.

Для пізніх перекусів тримайте в холодильнику максимально малокалорійні фрукти і овочі. Наприклад, прекрасно переб'ють почуття голоду, але при цьому містять мало калорій, яблука, стебла селери, огірки.

Від солодких фруктів, на зразок груш або дині, перед сном краще відмовитися. Категорично не рекомендується перекушувати солоною і жирної їжею - це не тільки зашкодить дієті, але й позначиться на самопочутті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні