Сапалаївку будуть розчищати, - виконавчий комітет Луцької міської ради

0
-2
Сапалаївку будуть розчищати, - виконавчий комітет Луцької міської ради
У Луцьку затвердили перелік природоохоронних заходів.

Відповідне рішення ухвалили у середу, 20 січня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, пише Конкурент.

Як зазначила начальниця відділу екології Оксана Лисак, 350 тисяч гривень буде спрямовано на очищення берегів річки Сапалаївки від аварійних дерев. Очищення берегів та русла проведуть на проміжку від вулиці Чехова до вулиці Івана Франка.

"Сапалаївка зазнає найбільшого антропогенного навантаження, оскільки проходить через центр міста. Лучани постійно звертаються з приводу засміченості водойми. Ми регулярно проводимо там толоки, але сьогодні потрібно залучити спеціальну техніку, щоб прибрати береги", – сказала чиновниця.

Окрім цього, 100 тисяч гривень спрямують на очищення від надмірної рослинності каналів у центральному парку та двох стариць Стиру у межах Жидичина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні