Як «обійти» локдаун: лайфхаки з Нідерландів

0
0
Як «обійти» локдаун: лайфхаки з Нідерландів
У Нідерландах продають уніформи різних служб доставки, які допоможуть людям уникнути дотримання комендантської години.

Про це повідомляє Depo.ua.

На торговому онлайн-майданчику Marktplaats є десятки рекламних оголошень, що пропонують уніформу поштової служби PostNL, а також кур’єрів компанії Thuisbezorgd, що займається доставкою їжі.

Материнська компанія Justeat Takeaway незадоволена цим. “Ми вже працюємо над видаленням всієї реклами разом з Marktplaats”, – сказав директор Джитсу Гроен.

Форми служби доставки також пропонують і в соціальних мережах.

“Якщо ви не є співробітником PostNL, вам не слід зловживати носінням цієї форми. Ми не хочемо, щоб наші ресурси використовувалися не за призначенням”, – сказав представник компанії.

Також відзначається попит на волонтерів, які хочуть вигулювати собак.

Хоча подробиці про винятки з можливої комендантської години поки невідомі, майже напевно буде виняток для людей, які вигулюють своїх домашніх тварин на повідку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні