--> У США викрадач авто «відчитав» жінку за залишену в машині дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США викрадач авто «відчитав» жінку за залишену в машині дитину

0
1
У США викрадач авто «відчитав» жінку за залишену в машині дитину
У США злочинець вирішив викрасти машину, але виявив в ній дитину, пише u-news.

Інцидент стався в місті Бівертон, штат Орегон. Жінка з дитиною поїхала в магазин, але не стала брати за покупками свою чотирирічну доньку, а залишила її в машині разом з заведеним двигуном.

Постраждала стверджує, що покинула позашляховик всього на кілька хвилин і не віддалялася від нього більш, ніж на п'ять метрів. Вона поставила машину біля входу і збиралася купити тільки молоко і трохи м'яса. Продавець підтвердив, що жінка провела в магазині всього кілька хвилин.

За цей час зловмисник помітив незамкнений автомобіль біля магазину. Він швидко забрався в нього і поїхав, але незабаром помітив, що на задньому сидінні сидить маленька дівчинка.

Він повернувся назад і криком почав вимагати, щоб мати забрала дитину. Поки жінка діставала дочку з дитячого крісла, викрадач пригрозив їй, що викличе поліцію за те, що вона залишила дитину в салоні.

Потім він зник з парковки назовсім.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні